ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΦΙΛΤΡΑ

ΦΙΛΤΡΑ

ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΦΙΛΤΡΑ

ΦΙΛΤΡΑ

ΤΕΛΕΙΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ

Προσφέρουμε περισσοτέρους από 2.000 κωδικούς σε φίλτρα (λαδιού, αέρος, βενζίνης, πετρελαίου, καμπίνας) για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, καλύπτοντας πάνω από 25.000 εφαρμογές.

Όλα τα FI.BA & TOKIO φίλτρα κατασκευάζονται στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά και κορεάτικα εργοστάσια πρώτης τοποθέτησης διασφαλίζοντας την αρίστη ποιότητα τους. Σε όλα μας τα φίλτρα χρησιμοποιούνται τα πιο ενδεδειγμένα είδη χαρτιού, εξασφαλίζεται η άριστη διαστασιολογική ακρίβεια και η στεγανοποίηση.

MADE IN EU
ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤA

MADE IN KOREA
ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

MADE IN EU
ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

MADE IN KOREA
ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΑΨΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η γκάμα μας ξεπερνά τους 2.000 κωδικούς σε φίλτρα (λαδιού, αέρος, βενζίνης, πετρελαίου, καμπίνας) για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, για πάνω από 25.000 εφαρμογές. Ακόμη, περισσότεροι από 2000 κωδικοί προσφέρονται σε τακάκια, δισκοπλακες και αντλίες νερού για κάθε τύπο επιβατικού οχήματος.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ

Τα φίλτρα αέρα της FI.BA παγιδεύουν όλα τα ρυπογόνα σωματίδια πριν αυτά εισέλθουν στον κινητήρα. Είτε πρόκειται για σκόνη, γύρη, άμμο, αιθάλη ή ακόμα και σταγονίδια νερού – χάρη στον υψηλό βαθμό διαχωρισμού ρύπων, τα φίλτρα αέρα της FI.BA φιλτράρουν ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια από τον αέρα εισαγωγής. Βασικό χαρακτηριστικό των φίλτρων αέρα της FI.BA είναι ότι εξασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία του κινητήρα για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο σέρβις.

ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ

Το φίλτρο λαδιού μαζί με το λιπαντικό βρίσκεται πίσω από το γεγονός ότι εκατοντάδες κινητά στοιχεία του κινητήρα θα λάβουν την σωστή λίπανση προστατεύοντας τον από την πρόωρη φθορά. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή προϊόντων με κατάλληλες τεχνικές προδιάγραφες (τόσο μηχανικές όσο και χημικές) είναι ζωτικής σημασίας. Για όλους τους παραπάνω λογούς τα φίλτρα λαδιού της FIBA κατασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιάγραφες χωρίς καμμιά έκπτωση στην ποιότητα λαμβάνοντας υπόψιν τον ζωτικό ρολό που παίζουν για τον κινητήρα.

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Ανεξάρτητα από την ποιότητα του, το καύσιμο θα περιέχει πάντα ανεπιθύμητες ουσίες όπως: σκόνη ορυκτών, μικροσωματίδια νερού, οργανικά σωματίδια και κρυσταλλική παραφίνη. Τα φίλτρα καυσίμου της FIBA κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών κινητήρων και οχημάτων, εφαρμόζοντας πολύ λεπτά μέσα φιλτραρίσματος (ανάλογα με τον τύπο του φίλτρου, τα μέσα μπορούν να βασίζονται σε φυσικά υλικά και συνθετικά υλικά) παρέχοντας αποτελεσματική διήθηση καυσίμου και εξαιρετικό διαχωρισμό νερού.

cabin_filter2

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Ο κακός ποιοτικός αέρας σας κάνει να κουράζεστε, ερεθίζει τα μάτια σας και την αναπνευστική οδό. Τα φίλτρα αέρα καμπίνας της FI.BA εξασφαλίζουν άνεση και καθαρό αέρα, καθώς απαλλάσσουν σε μεγάλο βαθμό τον αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα του οχήματος από σκόνη, γύρη, αιθάλη και άλλους ρύπους – ακριβώς εκείνες τις ουσίες δηλαδή που προκαλούν προβλήματα υγείας σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ιδιαίτερα σε αυτούς που ταλαιπωρούνται από άσθμα και αλλεργίες. Για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, η FI.BA προσφέρει μεγάλη γκάμα και σε φίλτρα καμπίνας ενεργού άνθρακα.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ

Τα φίλτρα αέρα της FIBA παγιδεύουν όλα τα ρυπογόνα σωματίδια πριν αυτά εισέλθουν στον κινητήρα . Είτε πρόκειται για σκόνη, γύρη, άμμο, αιθάλη ή ακόμα και σταγονίδια νερού – χάρη στον υψηλό βαθμό διαχωρισμού ρύπων , τα φίλτρα αέρα της FIBA φιλτράρουν ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια από τον αέρα εισαγωγής. Βασικό χαρακτηριστικό των φίλτρων αέρα της FIBA είναι ότι εξασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία του κινητήρα για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο σέρβις.

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Ανεξάρτητα από την ποιότητα του, το καύσιμο θα περιέχει πάντα ανεπιθύμητες ουσίες όπως: σκόνη ορυκτών, μικροσωματίδια νερού, οργανικά σωματίδια και κρυσταλλική παραφίνη. Τα φίλτρα καυσίμου της FIBA κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιάγραφες των κατασκευαστών κινητήρων και οχημάτων, εφαρμόζοντας πολύ λεπτά μέσα φιλτραρίσματος (ανάλογα με τον τύπο του φίλτρου, τα μέσα μπορούν να βασίζονται σε φυσικά υλικά και συνθετικά υλικά) παρέχοντας αποτελεσματική διήθηση καυσίμου και εξαιρετικό διαχωρισμό νερού.

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Ο κακός ποιοτικός αέρας σας κάνει να κουράζεστε, ερεθίζει τα μάτια σας και την αναπνευστική οδό. Τα φίλτρα αέρα καμπίνας της FIBA εξασφαλίζουν άνεση και καθαρό αέρα, καθώς απαλλάσσουν σε μεγάλο βαθμό τον αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα του οχήματος από σκόνη, γύρη, αιθάλη και άλλους ρύπους – ακριβώς εκείνες τις ουσίες δηλαδή που προκαλούν προβλήματα υγείας σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ιδιαίτερα σε αυτούς που ταλαιπωρούνται από άσθμα και αλλεργίες. Για τους πιο απαιτητικούς πελάτες η FIBA προσφέρει μεγάλη γκάμα και σε φίλτρα καμπίνας ενεργού άνθρακα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

01 Όλα τα FIBA & TOKIO φίλτρα κατασκευάζονται στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά και κορεάτικα εργοστάσια διασφαλίζοντας την αρίστη ποιότητα τους

02 Μεγάλη γκάμα σε εφαρμογές για ευρωπαϊκό και ασιατικό πρόγραμμα με περισσοτέρους από 2.000 διαφορετικούς κωδικούς σε φίλτρα παντός τύπου

03 Ανταγωνιστικές τιμές σε όλους τους κωδικούς χωρίς διακυμάνσεις

04 Άμεση διαθεσιμότητα λόγω της διατήρησης μεγάλου όγκου αποθεμάτων

ΤΕΛΕΙΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ